Servicii

  • Bannere publicitare
  • Inscriptionari policromie
  • Structuri metalice si carosari

Producem bannere si panouri publicitare de mari dimensiuni ce pot fi afisate in statii de metrou, pe cladiri sau locuinte, structuri speciale, in locatii special amenajate, etc.

Bannerele publicitare sunt ideale pentru orice afacere care are nevoie de expunere catre un public larg si de crearea unei imagini de succes.

Realizam inscriptionari policromice pentru personalizarea prelatelor, corturilor, copertinelor, bannerelor astfel:

  • pe suport rigid - pentru autoturisme, reclame, vitrine, etc;
  • pe suport flexibil - pentru bannere, copertine, corturi, etc.

Vopsirea prelatelor de camion se va face cu vopsea serigrafica pentru a determina rezistenta indelungata in timp a inscrisului.

Venim in sprijinul dumneavoastra asigurandu-va grafica, design-ul, machetarea, inscriptionarea si montajul.

Realizam suprastructuri ce nu depasesc limitele admise prin lege a caroseriilor existente in diferite dimensiuni, oferind stabilitate si sustinere a marfii.

Executam structuri metalice pentru corturi si hale proiectate dupa cerinta beneficiarului.

Structura este confectionata din profile metalice rectangulare din otel de cea mai buna calitate, respectand normativele in vigoare pentru vant, incarcare la zapada si seism.

Datorita prinderilor mecanice (in suruburi) ale elementelor componente, structurile metalice pot fi montate, demontate si reamplasate foarte usor.

Oferim solutii pentru orice cerinta!

Cu peste 10 ani experienta in confectionari prelate, va oferimĀ  CREDIBILITATE, SIGURANTA, GARANTIE SI UN STANDARD RIDICAT DE CALITATE.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill